Saucony Škola trčanja Slavonski Brod

Saucony Škola trčanja Slavonski Brod je tu kako bi vam pomogla napraviti prvi korak k zdravlju i boljem raspoloženju a ostale benefite vidjet ćete sami. Ne morate obožavati trčati da biste se pridružili. Dajte trčanju šansu i sigurno se nećete razočarati. 

Vježbat ćemo često, tri puta tjedno, jer svi želimo dobre rezultate. Želja vam je nastupati na utrkama, izgubiti višak kilograma, ojačati mišiće, poboljšati zdravlje ili samo upoznati nove ljude, svakako nam se pridružite. 

Sve na što do sada niste obraćali pažnju naučit ćete, kao i to da je puuuno lakše trčati u grupi. Pridruži se i povedi prijatelja. Nema veze ako si sam, nova prijateljstva te čekaju. Podijeli ovo s obitelji i prijateljima, a prijave počinju 14. veljače 2018. godine. Start je biti u 19. ožujka, stoga je vrijeme da izvadite tenisice iz ormara. Bez brige, ako su tenisice problem, pobrinuli smo se da vam osiguramo najbolje za vaša stopala.  

Naš grad ima lijepa mjesta za trčanje i zajedno ćemo ih otkrivati i provoditi vrijeme na svježem zraku. Stručno vodstvo i visoka motivacija naših trenera neće vas razočarati. Pridružite nam se i otkrijte svoje mogućnosti. Vjerujte, iznenadit ćete se!

Ako vas nismo uvjerili da je trčanje za vas, onda dođite na predstavljanje 17. ožujka od 18 sati u dvoranu Vijuš, povedite prijateljicu/a i nećete požaliti. 

Treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18-19 sati. Lokacije treninga su dvorana Vijuš (staza prema Poloju), atletski stadion Stanko Vlainić Dida i Dilj Gora. 

Nemoj više razmišljati, prijavi se sb-run.com/prijava Čekamo te!